BINDWEEFSELMASSAGE | SPORTMASSAGE | ONTSPANNINGSMASSAGE | ZWANGERSCHAPSMASSAGE | HOT STONE MASSAGE | ANTI-AGING & MASSAGE SPECIALIST AMSTERDAM

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Home » Massage Amsterdam

Massage Amsterdam

Massage Amsterdam

We weten hoe het gaat: de ene dag geniet je van het leven in deze fijne stad van ons, de volgende dag heb je het gehad met de drukte en moet je er even helemaal tussenuit. Als een weekendje weg niet mogelijk is, kun je misschien een paar kostbare uren sparen door een bezoek aan Heaven Four te brengen voor een hemelse massage in Amsterdam Oost. Heaven Four biedt serieuze sereniteit in de vorm van massages, gezichtsbehandelingen, pedicure en andere ontspannende behandelingen, zoals zwangerschapsmassage, zodat je verfrist kunt worden en hemels kan ontspannen.

Heaven Four is niet alleen bedoeld om stress weg te smelten, we bieden diensten die pijnlijke spieren kunnen kalmeren, een vermoeide huid kunnen verfrissen of u klaar kunnen stomen voor een strandweekend of een groot avondje uit. Trakteer jezelf op een verwennerij, je verdient het.

Een ontspannende massage is een ware verwennerij voor lichaam en geest. Masseren is een van de oudste vormen van genezing en het is gewoon een geweldige manier om in een oogwenk in een ontspannen gemoedstoestand te komen. Om je elke dag goed te voelen en goed te functioneren, is het belangrijk om af en toe wat tijd voor jezelf te nemen. Het is tijd om jezelf op te laden en afscheid te nemen van stress!

Wat zijn de voordelen van een ontspannende massage?

De voordelen waarom je je moet laten masseren zijn ontelbaar: een massage houdt je spieren soepel, neemt spierkrampen weg, stimuleert de bloedsomloop en zorgt ervoor dat gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam worden afgevoerd. Bovendien geeft een ontspannende massage je immuunsysteem een boost, waardoor je minder snel ziek wordt. Een massage vermindert dus lichamelijke klachten, wat direct een positief effect heeft op de geest en vice versa. Lichaam en geest zijn met elkaar verweven en daarom hoor je mensen vaak zeggen dat massages goed zijn voor zowel lichaam als geest!

Wat kun je verwachten van een ontspannende massage?

Een typische massage begint met een korte intake, waarin u wordt gevraagd naar eventuele pijntjes of kwalen, de druk die u in gedachten heeft en lichaamsdelen die extra aandacht nodig hebben. Dan is het tijd om je uit te kleden. Onze proffesionele verwarmde massagebanken hebben een uitsparing voor uw gezicht, zodat u zich kunt concentreren op volledige ontspanning. De gebruikte etherische oliën hebben geweldige voedende en activerende ingrediënten voor de huid en een massage duurt doorgaans 30, 60, 90 of zelfs 120 minuten. Luister naar de rustige muziek op de achtergrond en laat het je masseur weten als de druk te zacht is (of te sterk!). Heb je haast of wil je graag speciale aandacht besteden aan een specifiek lichaamsdeel? Heaven Four biedt ook deelmassages aan. Dit zijn gebiedsspecifieke massages zoals armmassages, voetmassages of gezichtsmassages waarmee u zich in een mum van tijd weer op en top voelt!

Een selectie van onze massages in Amsterdam

Weet je niet zeker wat voor soort massage je moet kiezen? Hulp is nabij! Hier is een handige lijst met populaire massages waarvan we denken dat je ze leuk zult vinden:

Hot Stone massage: Er wordt gebruik gemaakt van gepolijste en verwarmde lavastenen om u mee te masseren. De warmte die door de stenen wordt afgegeven, stimuleert de diepere lagen van het spierweefsel. Bereik een staat van diepe ontspanning zonder de sterke druk van een diepe weefselmassage te voelen! Hot stone massage

Zwangerschapsmassage : Tijdens uw zwangerschap kunt u last krijgen van uw rug, bekken, gewrichten, nek en schouders. Verder heeft een zwangerschap invloed op uw hormoonhuishouding, gevoelsleven en stofwisseling. Met een zwangerschapsmassage zorgt u ervoor dat de spieren weer kunnen ontspannen en de energie weer gaat stromen. Verder vermindert de rugpijn, slaapt u beter en worden er minder stresshormonen aangemaakt. Zwangerschapsmassage

Wij gebruiken tijdens de zwangerschapsmassage speciale kussens om uw buik en rug te ondersteunen. Hierdoor hebben wij meer ruimte om de massage aan te passen aan wat u nodig heeft. Uw buik ligt lekker vrij zodat u optimaal van de massage kunt genieten.

Vanaf welke week mag ik beginnen met Zwangerschapsmassage?

In principe mag u zich tijdens de gehele zwangerschap laten masseren. We houden de grens van 12 weken aan om te beginnen met masseren.

Bindweefselmassage: De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste resultaat. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur 6 tot 12 behandelingen. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 6 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken. Vervolgens is het mogelijk weer 6 behandelingen, 1 keer per week te nemen. Bindweefselmassage

Ontspanningsmassage: Een heerlijke massage die u volledig helpt ontstressen. Daarnaast wordt de bloedsomloop beter op gang gebracht en afvalstoffen worden sneller afgevoerd uit het lichaam. Ontspanningsmassage

Weetjes

Ben je moe, uitgeput, heb je een opgebrand gevoel of heb je veel aan je hoofd, dan is de kans groot dat je ook lichamelijke klachten krijgt, zoals hoofdpijn, slapeloosheid, spierpijn en andere pijnen. Met een ontspannende massage neemt u de zaken weer in eigen hand. Het thermische effect en de aanraking die gepaard gaan met een massage bevordert de aanmaak van ‘het gelukshormoon’, waardoor je je – letterlijk – beter gaat voelen! Natuurlijk hoef je niet overstelpt te zijn met lichamelijke pijnen om een massage te krijgen. Een massage heeft ook preventieve functies en is gewoonweg een prettige behandeling om te ondergaan. Tijd om te ontspannen met een massage in Amsterdam!

Boek een massage bij Heaven Four in Amsterdam

Heaven Four: Boek een hemelse massage in Amsterdam (heaven4.nl)