BINDWEEFSELMASSAGE | SPORTMASSAGE | ONTSPANNINGSMASSAGE | ZWANGERSCHAPSMASSAGE | HOT STONE MASSAGE | ANTI-AGING & MASSAGE SPECIALIST AMSTERDAM

Search
Close this search box.

HEAVEN FOUR

FACE BODY FEET

Wij zijn een beauty salon in Amsterdam. Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in spabehandelingen voor gezicht (anti-aging), lichaam en voeten. Onze behandelingen omvatten gezichtsbehandelingen, massage, pedicure. De ruimte is warm en uitnodigend met een ontspannende sfeer waardoor u zich verwend zult voelen en tot rust kunt komen. We hebben speciale behandelingen voor zowel vrouwen als mannen. We selecteren, afhankelijk van de huidconditie, zorgvuldig alleen de beste natuurlijke ingrediënten om voor elke gast het beste resultaat te bereiken. Onze schoonheidsspecialisten zijn goed opgeleid en ervaren, daarnaast zijn we aangesloten bij de brancheorganisaties ANBOS en ProVoet.

Onze missie

We vinden het belangrijk dat onze gasten kunnen ontsnappen aan hun dagelijkse routine en de tijd nemen om zich te concentreren op hun eigen zelfzorg en welzijn. Onze behandelingen dragen bij aan ontspanning, stressvermindering, pijnbeheersing, verbeterde huidgezondheid en algehele fysieke fitheid.

TAMARA

Allround schoonheidsspecialiste, masseur en pedicure
WILLEKE

Allround schoonheidsspecialiste, masseur en cosmetische pedicure

DESANKA

Allround schoonheidsspecialiste en  masseur