BINDWEEFSELMASSAGE | SPORTMASSAGE | ONTSPANNINGSMASSAGE | ZWANGERSCHAPSMASSAGE | HOT STONE MASSAGE | ANTI-AGING & MASSAGE SPECIALIST AMSTERDAM

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Levertijden en retourneren

Aflevering en levertijd


Normaal gesproken worden alle bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen geleverd. Mocht het incidenteel voorkomen dat wij een bepaald product niet op voorraad hebben, dan is de verwachte levertijd tenminste binnen 5 werkdagen. De aangegeven levertijden gelden als indicatie en niet als fatale termijn. Heaven Four is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van overschrijding van levertijden. Bezorging geschiedt in principe door POSTNL/DHL of een andere bezorger.


Retourzendingen


Producten kunnen enkel worden geretourneerd binnen 7 werkdagen na ontvangst van het product en na overleg met Heaven Four. Retourzendingen dienen altijd ongebruikt, ongeopend & onbeschadigd, voldoende gefrankeerd en in de originele verpakking naar Heaven Four te worden gezonden. Ongefrankeerde of met porto belaste zendingen worden geweigerd. De porto kosten voor het retour zenden van goederen komt voor rekening van de consument. U kunt de producten ook in onze winkel retourneren. Na ontvangst van de retourgoederen ontvangt u uiterlijk binnen dertig dagen uw geld terug. Gebruikte of beschadigde artikelen kunnen nooit worden geruild of geretourneerd.