BINDWEEFSELMASSAGE | SPORTMASSAGE | ONTSPANNINGSMASSAGE | ZWANGERSCHAPSMASSAGE | HOT STONE MASSAGE | ANTI-AGING & MASSAGE SPECIALIST AMSTERDAM

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Huisregels

Afspraak maken

Wij werken op afspraak, maar wanneer u binnen komt lopen en er is tijd vrij, dan helpen wij u zo snel mogelijk. U kunt gerust even wachten met een heerlijk kopje koffie of thee.

Op tijd aanwezig zijn

Wij streven er naar dat een behandeling zo aangenaam en ontspannen mogelijk verloopt, daarom raden wij u aan om ongeveer 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn. Komt het toch eens voor dat u te laat bent, dan zullen wij behandelen tot de afgesproken tijd.

Wijzigen of annuleren van een afspraak

Wij vragen bij verhindering de behandeling minstens 24 uur van te voren te wijzigen, zodat wij de behandeling weer kunnen herboeken. Als het niet lukt om de afspraak 24 uur van te voren te wijzigen of bij niet verschijnen op de afspraak, dan zijn we genoodzaakt 50% van het gereserveerde in rekening te brengen.

Wij houden deze tijd speciaal voor U vrij en hebben andere cliënten moeten teleurstellen.

Afspraken die niet tijdig (24 uur voor het gereserveerde) verzet of geannuleerd worden, worden voor 50% in rekening gebracht.

Reserveringskosten

Bij het annuleren van een afspraak binnen 24 uur brengen wij 50% van de prijs van de gereserveerde behandeling(en) als reserveringskosten in rekening.

Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer u de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak worden u € 25,- reserveringskosten in rekening gebracht.

Afspraken kunnen uitsluitend telefonisch worden verzet of geannuleerd.

Hygiëne

Bij Heaven Four gaan we zorgvuldig met de hygiëne en veiligheid om. We zijn aangesloten bij de ANBOS en PROVOET en werken volgens de code. We werken met handschoenen, desinfecteren alle instrumenten in de ultrasoon, zodat de hygiëne gewaarborgd blijft en werken met protocollen voor wat betreft de schoonmaak.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Uw gegevens worden gebruikt voor onze dienstverlening en daarnaast gebruikt Heaven Four uw gegevens om u via e-mail of een vergelijkbaar medium onze nieuwsbrief toe te zenden. Uw persoonlijke gegevens worden door Heaven Four niet verstrekt aan derden.