BINDWEEFSELMASSAGE | SPORTMASSAGE | ONTSPANNINGSMASSAGE | ZWANGERSCHAPSMASSAGE | HOT STONE MASSAGE | ANTI-AGING & MASSAGE SPECIALIST AMSTERDAM

Zoek
Sluit dit zoekvak.

mENU GEZICHTSBEHANDELINGEN

Een compleet menu van luxe en exclusieve gezichtsbehandelingen, aangevuld met unieke massagetechnieken die de doeltreffendheid en het plezier van de professionele formules van [comfort zone ]maximaliseren. De formuleringen zijn rijk aan natuurlijke en hightech ingrediënten en vrij van dierlijke grondstoffen, parabenen en siliconen. Bij elke gezichtsbehandeling gebruiken we uitsluitend producten van [comfort zone].
 • Ready to go ritual 30 min
  Ready to go ritual 30 min €41

  Een korte en effectieve gezichtsbehandeling. Ideaal om kennis te maken met onze ceremonies of als een 'lunch pauze' voor de huid.
  Bestaat uit:
  -welkomsritueel -huidanalyse -reiniging -peeling -keuze uit masker; gezichtsmassage of dieptereiniging -dagverzorging -huid- en productadvies

 • Anti-aging boost ritual 30 min
  Anti-aging boost ritual 30 min €43

  Een korte en effectieve gezichtsbehandeling. In combinatie met een bindweefselmassage om de doorbloeding te verbeteren, waardoor de elasticiteit van de huid verbeterd wordt.
  Bestaat uit:
  -welkomsritueel -huidanalyse -reiniging -bindweefselmassage -peeling -dagverzorging -huid- en productadvies

 • Clean skin ritual 50 min
  Clean skin ritual 50 min €68

  Een gezichtsbehandeling die de huid diep reinigt en laat stralen. De behandeling wordt gekenmerkt door de toepassing van een matterend spirulina-algen peel-off masker. Werkt intensief en mild tegelijkertijd. Zuivert en brengt de huid weer in balans, waardoor deze fris en stevig aanvoelt.
  Bestaat uit:
  -welkomsritueel -huidanalyse -reiniging -peeling -dieptereiniging -masker -dagverzorging -huid- en productadvies

 • Intense anti-aging ritual 60 min
  Intense anti-aging ritual 60 min €76

  Een aangename gezichtsbehandeling, die special ontwikkeld is op wat de huid op dat moment nodig heeft. In combinatie met een bindweefselmassage om de doorbloeding te verbeteren, waardoor de elasticiteit van de huid verbeterd wordt.
  Bestaat uit:
  -welkomsritueel -huidanalyse -reiniging -bindweefselmassage -peeling -dieptereiniging -epileren -gezichtsmassage -masker -dagverzorging -huid- en productadvies

 • Forever young ritual 80 min
  Forever young ritual 80 min €99

  Een extreem luxe gezichtsbehandeling, voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit Ă©n het allerbeste anti-aging resultaat. In combinatie met een bindweefselmassage om de doorbloeding te verbeteren, waardoor de elasticiteit van de huid verbeterd wordt.
  Bestaat uit:
  -welkomsritueel -huidanalyse -reiniging -bindweefselmassage -peeling -dieptereiniging -epileren/bovenlip harsen -gezichtsmassage -anti-aging peel-off masker -dagverzorging -huid- en productadvies

 • Anti-aging boost ritual- kuur 6 x 30 min
  Anti-aging boost ritual- kuur 6 x 30 min €235

  De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste resultaat. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.
  Meestal is een kuur 6 tot 12 behandelingen. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefsel massage gedurende 6 weken, met daarna een rustpauze van 3 weken. Vervolgens is het mogelijk weer 6 behandelingen, 1 keer per week.

 • Sacred Nature 60 min
  Sacred Nature 60 min €76

  Een gezichtsbehandeling voor onmiddellijke hydratatie en glans met een unieke 7-stappen regeneratietechniek voor een volle, frisse en mooie huid.
  Bestaat uit:
  -welkomsritueel -huidanalyse -reiniging -scrub -luxe masker -dagverzorging -huid- en productadvies

 • City Relief anti-aging 60 min
  City Relief anti-aging 60 min €76

  City Relief is een intensieve anti-aging behandeling met de producten van SkinRegimen [comfort zone]. Een moderne benadering van huidverzorging gericht op de multitasker, moderne stedeling met een veeleisend, snel leven. In combinatie met een bindweefselmassage om de doorbloeding te verbeteren, waardoor de elasticiteit van de huid verbeterd wordt.
  Bestaat uit:
  -welkomsritueel -huidanalyse -reiniging -bindweefselmassage -peeling of detox masker -booster -dagverzorging -huid- en productadvies