Wimpers en wenkbrauwen

Je wenkbrauwen en wimpers bepalen voor een groot gedeelte de uitstraling van je gezicht. Het is daarom belangrijk om je wenkbrauwen regelmatig te laten bijwerken of epileren. Het resultaat is een vriendelijkere en open gezichtsuitdrukking.
Los te boeken of bij te boeken bij de Oolaboo ready to go ceremony en Oolaboo clean skin ceremony.

Wimperextensions one by one 120 min - € 69

Wimperextensions one by one

De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht is. Dit veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimper. Het haartje is meestal dikker bij het begin en wordt dunner in het puntje. De haartjes hebben een krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimpers is 90 tot 120 minuten.

Wimperextensions refill na 2 weken 60 min - € 25

Wimperextensions refill na 2 weken

Let op: Een refill behandeling na 2 weken is alleen mogelijk indien u bij Heaven Four de nieuwe set heeft laten aanbrengen. Indien u Heaven Four voor wimperextensions, voor de eerste keer, bezoekt kan er alleen gekozen worden voor een 'nieuwe set' wimperextensions.

Wimperextensions refill na 3 weken 90 min - € 35

Wimperextensions refill na 3 weken

Let op: Een refill behandeling na 3 weken is alleen mogelijk indien u bij Heaven Four de nieuwe set heeft laten aanbrengen. Indien u Heaven Four voor wimperextensions, voor de eerste keer, bezoekt kan er alleen gekozen worden voor een 'nieuwe set' wimperextensions.

Wimperextensions refill na 4 weken 90 min - € 40

Wimperextensions refill na 4 weken

Let op: Een refill behandeling na 4 weken is alleen mogelijk indien u bij Heaven Four de nieuwe set heeft laten aanbrengen. Indien u Heaven Four voor wimperextensions, voor de eerste keer, bezoekt kan er alleen gekozen worden voor een 'nieuwe set' wimperextensions.

Wimpers verven 15 min - € 15
Wenkbrauwen verven 15 min - € 15
Wenkbrauwen epileren 15 min - € 15

Contact info

Adres
Helmholtzstraat 61 (in OosterGym)
1098 LE Amsterdam
Parkeren is mogelijk tegen betaling of u kunt uw fiets voor de deur zetten.
Bel of mail ons
T: 06 40 22 03 06
E: info@heaven4.nl

Openingstijden

  • Dinsdag en vrijdag 12:00 - 21:00
  • Woensdag9:00 - 17:30
  • Zaterdag10:00 - 17:00

Contactformulier

Contact Form Loader

Helmholtzstraat 61 (in OosterGym)
1098 LE Amsterdam
T: 06 40 22 03 06
E: info@heaven4.nl